jopricken

Längtar tills RUL

Publicerad 2012-07-24 09:53:37 i Allmänt,

Längtar verkligen tills den 18/9 då det är dags för ultraljud.  Tror det var den absolut bästa stunden under graviditeten med J, åtminstonde för sambon som inte kände alla sparkar och sånt sen. Här är lilla J i magen, Min fina fina ettåring:)  

Hej bloggen, det var ett tag sen.

Publicerad 2012-07-23 08:33:47 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad som hänt sen sist. kompisen har åkt hem. J har fyllt ett år och de flesta jag känner vet att vi ska ha en till.

idag är det mulet här i B-town och tröttheten är slående. jisses! sovit skitdåligt inatt med bara drömt en massa tok. Men vi ska väl försöka få något gjort iaf jag å lill-korven:)

ifall ni vill läsa massa gammalt skrev jag på http://www.linahelena.blogspot.se/ tidigare.

Kanske borde få till någon snygg design här men svårt att få tiden för det bara.

Babyboom..

Publicerad 2012-07-11 21:38:51 i Allmänt,

Min syster är ju gravid å en av mina närmaste vänner och hennes syster. hahaha. jäklar vad småttingar det kommer att födas i början av nästa år, man kan ju nästan tro att det smittar:p

Tankarna har väl kommit ikapp en nu att man faktiskt är gravid, det bor en bebis i mig och det kommer vara fantastiskt och underbart och skitjobbigt men någonstans kommer vi ändå komma ut levande på andra sidan.

2 vackra underbara barn<3

synd man är så jävla trött och lättirriterad nu i början av graviditeten bara. Lilla J måste tro mamma blivit knäpp. Men jag tror ändå jag pussar, kramar och busar mer med honom än vad jag skriker, bråkar och surar... eller jag hoppas iaf att det är så.  Även om jag känner mig som ett monster mest hela tiden...

skriva sig lite..

Publicerad 2012-07-10 08:38:09 i Allmänt,

tänkte jag skulle skriva lite nu när kompisen sover, svårt att ha en anonym blogg när man har besök. men J är inte riktigt med på noterna. han står vid mitt knä och gråter så får äl mysa 0med honom 0000000isället och fixa frukostt..v  snäll som han är hjälper han till med skrivandet;)

Komma i kontakt med andra bloggare..

Publicerad 2012-07-03 11:53:47 i Allmänt,

JAg vill så gärna ha kontakt med andra som har 19mån emellan sina barn, det är så himla svårt att se framför sig hur stor J kommer vara när bebis kommer, Vad dom kommer ha för nytta av varandra osv.

Jag har iofs en syster som det är lika stor åldersskillnad på och det har alltid varit toppen men man kommer ju inte ihåg småbarnsåren direkt..
 
hur överlever man?

Långväga besök..

Publicerad 2012-07-03 11:34:12 i Allmänt,

Imorgon kväll kommer min bästa vän sen gymnasiet ca 90mil är det mellan oss nu. Hon ska bo här i sisådär 3 veckor och jag borde ta tillfälle i akt och diska undan medans J sover middag, Istället hamnade jag här och äter kanelbullar:)

Jaja, man kan inte vara perfekt..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela