jopricken

Jag ska bli en plugghäst:P

Publicerad 2012-08-16 12:44:34 i Allmänt,

På måndag kör vi. hela denna veckan har varit kanstade av möten och besök på olika ställen.
 
I måndags var vi till syon och pratade, sen vidare på Försäkringskassan och hörde om heltidsstudier denna terminen skulle ändra mitt sgi. Sen ut i skogen och plockade blåbär. för 5kilo fick vi 80kr så där gick min plan i stöpet om att plocka ihop till en barnvagn. helt ovärt.
 
Tisdags var det inskrivning på MVC för lilla bebba, alla värden var bra så vi sa tack å hej, syns i v 24. Sen ringde dagis och pratade om inskolningen och barnplaceraren och bekräftade att vi vill byta dagis tills årsskiftet.
 
I onsdags hade vi en ledig dag hemma men ringde lite samtal bla till syon igen å bokade ett nytt möte för att fylla på ämnen så jag får heltids studier på komvux. Sen lunchade vi med K & S på stan, träffade oxå på E & M och S & O på stan. drack lite kaffe med S & O och gick sen vidare hem. J bestämde sig för att ha en uppesittarkväll med mamma så vi kollade på allsång på skansen. lagom barnvänligt.
 
 
Idag har vi varit till BVC och kontroll på lilla Js viktkurva. äntligen har han börjat följa en så nu slipper vi gå på extrakontroller. Nu är vi hemma och ska städa lite å pyssla.
 
Imorgon blir det syon igen:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela